hello@brandblock.hu

Bemutatkozunk

Egy szenvedélyes, kreatív és technológiai fókuszú ügynökség vagyunk, elkötelezettek az innováció, a design és a stratégia iránt. Küldetésünk, hogy ügyfeleink digitális jelenlétét egyedülálló, hatékony módon formáljuk.

Hisszük, hogy a sikeres online jelenlét igenis megvalósítható. Progresszívan gondolkodunk, tulajdonosi szemlélettel dolgozunk, és szeretnénk megmutatni a vállalkozásoknak azt, hogy a digitalizációval milyen sikereket érhetnek el. 

Ismerj meg minket

Magyar Gergely

CEO, web és grafika

Közel 10 éve foglalkozom grafikai tervezéssel, 5 éve weboldalak készítésével és marketing kivitelezéssel. Több évnyi ügynökségnél szerzett tapasztalataim után, az ott megszerzett tudással és rutinnal felvértezve a saját utat választottam, így megalapítva a Brandblockot. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy mostanra egy kiváló csapattal együtt dolgozva értéket teremthetünk ügyfeleinknek.

Kálló Brigi

Marketing stratégia, szövegírás

Egy évtized hosszú idő, mégis, a mai napig minden új projekt kapcsán ugyanazt az izgalmat érzem, mint annak idején. Pályafutásom során számos ügyfélnek segítettem már, magyar és nemzetközi cégeknek, kicsiknek, nagyoknak egyaránt, néhány díjnyertes kampányomra különösen büszke vagyok. Mindig integrált megoldásokban gondolkodom, mert hiszem, hogy az online kommunikáció soha nem támaszkodik egy pillérre, és soha nem egyoldalú.

Mong Eszter Dalma

Grafika

2020-ban szereztem meg grafikus bizonyítványomat, előtte 8 évig voltam kozmetikus. Egy percig sem bántam meg, hogy új vizekre eveztem. Igyekszem folyamatosan fejlődni, és minden munkát alázatosan, szívvel lélekkel elvégezni. Szabad időmet főként a természetben töltöm, szenvedélyem a fotózás, így ezt a két tevékenységet legtöbbször együtt űzöm. A fotózás megkívánja, hogy más perspektívában lássam a dolgokat, ezáltal kreativitásra sarkall, amit a munkám során is kamatoztathatok.

Pócs Tamás

Weboldal, PPC

Több mint 8 éve foglalkozom online marketing kivitelezéssel és weboldal készítéssel. Hiszem, hogy a tudásom különleges: a stratégiaalkotás, a szövegírás, a webdesign és a webfejlesztés metszetén helyezkedik el. Számtalan ügyfélnek segítettem már szakértelmemmel üzleti céljaik elérésében. 

Lehoczky Dániel

Grafika, illusztráció

Immár 10 éve foglalkozom grafikával hivatásszerűen, dolgoztam már grafikai stúdióban és nagyobb ügynökségben is, van tapasztalatom kis és nagy ügyfelekkel egyaránt. Végeztem már operátori, grafikusi, csapatvezetői és art directori feladatokat is. A szerteágazó szakmai tudásom ellenére azokat a feladatokat élvezem leginkább, amikben értéket, hasznos mondanivalót közvetíthetek az emberek számára kreatív formában.

Kérj ingyenes konzultációt!

A konzultáció során során felmérjük az igényeket, és átbeszéljük, pontosan mire van szüksége cégednek, hogy pontosabb, személyre szabott ajánlatot tudjunk adni.